Kontakt

Ljusnans pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 12, 82730 Ljusdal Telefon: +46(651)768060 E-post till Ljusnans pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik ihop(p)

28-29 oktober 2017: Kyrkön, Järvsö

Varmt välkommen till två spännande dagar av sång och samtal, gemenskap och glädje!

Anders Nyberg & Jennifer Ferguson

leder oss med energi och inspiration i sången och musiken.
Vi välkomnar alla som tycker om att sjunga, såväl körovana som kyrkovana, oavsett ålder. Tillsammans bildar vi en kör och sjunger ihop(p) för fred med toner från Sverige och Sydafrika. Du har också möjlighet att möta Anders eller Jennifer i samtal på lördagen.

Start kl 10 på lördagen i Järvsö kyrka.
Final kl 16 på söndagen tillsammans med bla Järvsös barnkör.

Bjud in släkt och vänner! Insamling till Världens Barn.
Max 120 deltagare. Lunch och fika i S:t Persgården 100 kr/dag.
Du kan också ta med ”matsäck” eller äta ute på byn.

ANMÄL DIG HÄR! senast 19 oktober.

Lördag 28 oktober

10:00-12:00 Workshop i Järvsö kyrka: körsång

12.00-13:30 Lunch

13:30-15:30 Workshop i Järvsö kyrka: körsång, forts.

16:00-17:30 Workshop: samtal, välj mellan två olika spår (inkl. fika):

- Anders Nyberg har studerat vid Kungliga Musikakademin i Stockholm. Han har turnerat i bland annat Sydafrika, Kuba och USA och var med och utformade manus till Kaj Pollacks populära filmer ”Så som i himmelen” och ”Så ock så jorden”. Genom åren har Anders Nyberg bjudit på många inspirerande konserter, seminarier och workshops.

- Jennifer Ferguson är utbildad i teater och engelska vid universitetet i Kapstaden, Sydafrika. Hon är en kulturell- och politisk aktivist som verkat som parlamentariker under Nelson Mandela. Hon har vunnit många utmärkelser för sitt kreativa och viktiga arbete och har fått en plats i SARRAL’s Hall of fame. Idag leder Jennifer Ferguson Falu Gospelkör och arbetar som voice- & life-coach där hon tar tillvara på berättande och mindfulness.

18:00 Mässa i Järvsö kyrka.
Kollekt till Världens Barn.

Söndag 29 oktober

10:00-12:00 Workshop i Järvsö kyrka: körsång

12.00-13:30 Lunch

13:30-15:30 Workshop i Järvsö kyrka: körsång, forts. Barnkören ansluter kl. 13.

16:00 Stor musikalisk final i Järvsö kyrka
Vi sjunger sånger från helgen. Kollekt till Världens Barn.
Bjud in familj och vänner!