Är du vår nya församlingsvärd?

Placering i Järvsö

I Ljusnans pastorat arbetar ca 45 tillsvidareanställda inom församlingsverksamhet, administration och fastighets- och begravningsverksamhet.  Pastoratet består av fyra församlingar i nordvästra Hälsingland och omfattar främst Ljusdals kommun. För att lära känna oss bättre besöker du vår hemsida svenskakyrkan.se/ljusnan och för att se vad vår kommun har att erbjuda tittar du in på ljusdal.se.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara städning och skötsel av tre fastigheter med golv- och möbelvård, tvätt, strykning och mangelhantering och övrig textilvård samt ansvara för att lokalerna är trivsamma och inbjudande för besökare. Du kommer att ansvara för uthyrning, bakning, inköp, beställningar och planering inför soppluncher, församlingens födelsedagsfester och övriga möten inom verksamheten. Vidare ansvarar du att handleda våra ideella medarbetare.

Vi söker dig som

·         har utbildning/erfarenhet av liknande arbete
·         har erfarenhet av arbete med möbel och textilvård
·         är noggrann och har god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete
·         har lätt för att skapa kontakter och är serviceinriktad
·         har en blick för estetik

·         Placeringsort Järvsö, tjänstgöringsgrad 75 %
·         Erfarenhet från kyrklig verksamhet meriterande
·         Vi önskar att du är medlem i Svenska kyrkan.
·         Du har B-körkort

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, märkt ”Församlingsvärd” till ljusnans.pastorat@svenskakyrkan.se eller per post till:

Ansökan oss tillhanda senast 16 augusti.

Oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

För mer information kontakta

Församlingsherde Maria Idänge: 070-222 43 26 under vecka 29 och 30.

HR kontakt Helén Ståhl: 072-705 75 89 under vecka 32 och 33.

Facklig företrädare

Robert Eriksson, Kommunal 070-392 40 50.