Ekonomiassistent 100 %

Placering i Ljusdal

I Ljusnans pastorat arbetar ca 45 tillsvidareanställda inom församlingsverksamhet, administration och fastighets- och begravningsverksamhet. Pastoratet består av fyra församlingar i nordvästra Hälsingland och omfattar främst Ljusdals kommun. För att lära känna oss bättre besöker du vår hemsida svenskakyrkan.se/ljusnan och för att se vad vår kommun har att erbjuda tittar du in på ljusdal.se.

Du kommer att ingå i ett arbetslag i den stödjande verksamheten som ger service åt anställda, förtroendevalda och församlingsbor. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, biträda i budget- och bokslutsarbete och stödja våra medarbetare i ekonomiadministrativa frågor. Du medverkar också i övriga administrativa- och serviceuppgifter.

Vi söker dig som

·         har lägst eftergymnasial ekonomisk utbildning och några års erfarenhet inom området.
·         har erfarenhet av arbete i ekonomisystem.
·         har goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel.
·         är analytisk, noggrann, har hög ansvarskänsla och förmåga att strukturera ditt arbete.
·         har mycket goda kunskaper i svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
·         har lätt för att skapa kontakter och är serviceinriktad.

·         Placeringsort Ljusdal.
·         Vi önskar att du är medlem i Svenska kyrkan.
·         Du har B-körkort

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, märkt ”Ekonomiassistent” till ljusnans.pastorat@svenskakyrkan.se eller per post till:

Ansökan oss tillhanda senast 9 augusti.

Oktober 2019 eller enligt överenskommelse.

För mer information kontakta

Administrativ chef Ann-Christin Hansson, telefon: 0651-76 18 52, under vecka 29 eller 32.

HR-kontakt Helén Ståhl 072-705 75 89 under vecka 29.

Facklig företrädare

Claes-Håkan Jansson, Vision, 072-214 50 50.