Konfirmand 2022-2023

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Ljungskile! #aldrigensam

Varför vill jag bli konfirmerad?

Många tycker att det bästa med konfirmandtiden är alla nya vänner man får, att åka på läger och att man får prata om viktiga saker.

Du måste inte tro för att vara konfirmand och du måste inte kalla dig kristen. Det är ditt eget val. Konfirmandtiden är till för att du själv skall få prova på, testa tankar, lära, växa och välja. Den utgår från dig som konfirmand och dina egna erfarenheter och tankar om livet. Kanske hittar du din tro. Vi ledare vill i alla fall gärna berätta om vår tro.

Som konfirmand i Ljungskile församling får du möjlighet att lära dig mer om vad den kristna tron handlar om. Dessutom får du själv uppleva hur det är att till exempel fira gudstjänst, åka på läger och be.

Konfirmand 2022-2023 i Ljungskile församling

Vi erbjuder två grupper att välja mellan:

* KONFIRMANDGRUPP MED MUSIK - tisdagar + läger

* KONFIRMANDGRUPP MED 365 ÄVENTYR - söndagar + läger (INSTÄLLD)

Här kan du se konfirmandfoldern och läsa mer om de olika grupperna!

Anmäl dig i formuläret nedan, redan nu eller senast 21 augusti!

VÄLKOMMEN MED I GÄNGET!

För mer information, kontakta Karl-Oskar nedan.

Hej! Här anmäler du dig tillsammans med en vårdnadshavare till att vara konfirmand 2022-2023 i Ljungskile församling.

Välj vilken grupp du vill vara med i!

Vi kommer att svara med ett mail. Skulle du inte få svar från oss så hör av dig! Välkommen!

Gudstjänstlogg för dig som redan är anmäld!

Är du vuxen och vill bli konfirmerad?

Kanske blev du inte konfirmerad som ung. Men det är aldrig för sent! Ålder spelar ingen roll. Även om du är äldre så kan du bli konfirmerad.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Magnus Nordström nedan så får du veta mer.