Konfirmand 2023

Nu är det dags att anmäla sig till KONFIRMAND 2023! Läs mer här!

Varför vill jag bli konfirmerad?

Många tycker att det bästa med konfirmandtiden är alla nya vänner man får, att åka på läger och att man får prata om viktiga saker.

Du måste inte tro för att vara konfirmand och du måste inte kalla dig kristen. Det är ditt eget val. Konfirmandtiden är till för att du själv skall få prova på, testa tankar, lära, växa och välja. Den utgår från dig som konfirmand och dina egna erfarenheter och tankar om livet. Kanske hittar du din tro. Vi ledare vill i alla fall gärna berätta om vår tro.

Som konfirmand i Ljungskile församling får du möjlighet att lära dig mer om vad den kristna tron handlar om. Dessutom får du själv uppleva hur det är att till exempel fira gudstjänst, åka på läger och be.

KONFIRMAND 2023 i Ljungskile församling

Två grupper finns att välja mellan:

* KONFIRMANDGRUPP MED MUSIK - tisdagar + läger

* KONFIRMANDGRUPP MED 365 ÄVENTYR - söndagar + läger

Här kan du se konfirmandfoldern och läsa mer om de olika grupperna!

Anmäl dig i formuläret nedan, redan nu eller senast 21 augusti!

VÄLKOMMEN MED I GÄNGET!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Är du vuxen och vill bli konfirmerad?

Kanske blev du inte konfirmerad som ung. Men det är aldrig för sent! Ålder spelar ingen roll. Även om du är äldre så kan du bli konfirmerad.

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Magnus Nordström, präst, 0522-339 53 eller magnus.nordstrom@svenskakyrkan.se, så får du veta mer.

Hej! Här anmäler du dig/ditt barn till konfirmand 2022-2023 i Ljungskile församling.

Välj vilken grupp du vill vara med i!

Vi kommer att svara med ett mail. Skulle du inte få svar från oss så hör av dig! Välkommen!