Prata med oss

Kontakt

Besöks- och postadress: Vällebergsvägen 24, 45930 Ljungskile Telefon: +46(522)99970 E-post till

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Förskola och fritids

Ljungskile församling driver två förskolor och ett fritidshem

Lediga tjänster

förskollärare 100%

Ljungskile församling söker utbildade förskollärare för tillsvidareanställning. Svenska kyrkan i Ljungskile driver

två förskolor och ett fritidshem. Verksamheten präglas av upptäckande, lek och lärande. Inspirerande utemiljö med egen odling.

Ansökan, CV senast 31 mars till förskolechef Maria Alexandersson Maria Alexandersson 0522-999 88

 

 

Hemgårdens fritids

Svenska kyrkan i Ljungskile driver Hemgårdens fritidshem i församlingshemmets lokaler i Ljungskile. Vi har 32 barn i åldrarna 6-10 år. Våra öppettider är 6.30-8.00 och 13-18. Vi följer läroplanen för fritidshemmen. Utemiljön ger barnen möjligheter till ett stort urval av lekar. Arbetet under terminen består bl.a av färg, form, pyssel, sång, musik, drama och temaarbete.

Hemgårdens förskola

Hemgårdens förskola har idag 24 barn mellan 1-5 år.Vår verksamhet bedrivs av svenska kyrkan och våra lokaler finns i Ljungs församlingshem i Ljungskile. Vi arbetar efter läroplanen för förskolan. Utemiljön är varierande och inspererar barnen till ett stort urval av lekar. Under terminen arbetar vi bl.a med tema, sång och rörelse, färg och form, matematik, portfolio, trygghet och kamratskap.

prästgårdens förskola

Prästgårdens förskola ligger i den vackra Forshälladalen och drivs av svenska kyrkan. Gruppen har 24 barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar efter läroplanen för förskolan. Utemiljön inspirerar barnen till ett stort urval av lekar, där vi även lägger ett stort intresse vid naturmaterial. Verksamheten består bl.a av temaarbete, pyssel, färg och form, sång, musik och rörelse, matematik och portfolio

församlingsverksamhet

Läs mer om dop, gudstjänst och grupper för barn och familj

Maria Alexandersson

Maria Alexandersson

Förskolechef

Mer om Maria Alexandersson…

Forskola, fritids