Ungdomsträff Lidhult

Kom förbi och se vilka som hänger hos oss. Vi har träffar för dig som är 14–18 år.

Under dessa fredagskvällar hittar vi på aktiviteter som tårttävling, bäst godistest, snabbast i bibeltävling, spelkväll och femkamp. Vi kan hinna med mycket och så klart har vi mysiga andakter mot slutet med musik och sång. Det är viktigt med gemenskap och att alla ska kunna vara sig själva.

Ålder: 14–18 år
Dag och tid: Vissa fredagar kl 18.00-20.30 (Annonseras på webben och i predikoturerna)
Plats: Lidhults församlingshem

Ledare