Syföreningen för världens barn Ljungby

En syförening i centrala Ljungby som skapar hantverk till förmån för barn i nöd världen över.

Pausade verksamheter

Med anledning av smittspridningsläget av Corona-viruset påverkas alla verksamheter i Ljungby pastorat på ett eller annat sätt. De allra flesta mötesplatser och grupper pausas tills vidare. För mer information, kontakta ledaren för gruppen eller ring pastorsexpeditionen, tel 0372-671 10 vardagar kl 9-12.

Många flitiga människor har under många år stickat, virkat och broderat alster som sålts på försäljningar och auktioner.
Pengarna har använts för att göra skillnad för medmänniskor i andra delar av världen.

Här i Ljungby församling träffas vi på torsdagar ojämna veckonummer mellan kl 17.00 - 19.00 i Ljungby församlingshem. Du är lika välkommen oavsett om du handarbetar eller inte. Fika serveras till självkostnadspris. Andakt och högläsning ingår i denna verksamhet.

Dag och tid: Torsdagar udda veckor kl 17-19
Plats: Ljungby församlingshem