Lidhults kyrkliga arbetskrets

Lidhults kyrkliga arbetskrets träffas en gång i månaden kl 14.30 hemma hos någon av arbetskretsens medlemmar.

Våra möten är en social mötesplats där alla är välkomna. Medan vi umgås kan vi göra saker som att virka, sticka och handarbeta. Vi ordnar också aktiviteter som ljusstöpning. De medlemmar som vill deltar i hantverksdagar och kontraktsdag.

En gång om året ordnas syföreningsauktion där intäkterna går till välgörenhet. De medel som samlas in under året fördelas till olika hjälporganisationer inom och utom landet.

Dag och tid: En gång i månaden kl 14.30
Plats: Hemma hos någon av arbetskretsens medlemmar

Elin Bertilsson

Direkt: 035-914 42