Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Ljungby pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 34135 LJUNGBY Postadress: Box 4, 34121 LJUNGBY Telefon:+46(372)67100 E-post till Ljungby pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Dopträfffar

Innan det är dags för dopet blir du erbjuden att delta i en dopträff tillsammans med andra familjer. Fokus vid denna gemensamma samling är dopets betydelse, men också praktiska frågor kommer att tas upp.

Ni får lyssna på musik, som kan användas vid dop och ni får information om kyrkans barnverksamhet. Förutom präst får ni också möta kyrkomusiker och medarbetare i barnverksamheten. Även syskon är välkomna och det finns någon person på plats som kan ta hand om dem.  

För boende i Ljungby och Ljungby Maria församlingar ingår dopträffen i dopförberedelsen. Föräldrar boende i pastoratets landsbygdsförsamlingar erbjuds att vara med i den mån det är praktiskt möjligt.

Dopträffarna växlar mellan Ljungby församlingshem/Annelundsgården och Mariakyrkan och hålls ungefär var sjätte vecka under terminstid, kl 17.00–18.30. Bäst är om båda föräldrarna kan vara med. Även dopfaddrar är välkomna.  

Dopträffar 2017

Torsdagen den 24 augusti i Mariakyrkan
Onsdagen den 11 oktober i Annelundsgården
Torsdagen den 30 november i Mariakyrkan

Dopträffar 2018

Onsdagen den 31 januari i Ljungby församlingshem
Torsdagen den 15 mars i Mariakyrkan
Onsdagen den 24 april i Ljungby församlingshem
Torsdagen den 6 juni i Mariakyrkan