Foto: Daniel Lönnbäck

Medarbetarskap

När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kolleger, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Välkommen till en inspirerande och utvecklande arbetsplats!

Från lärandefestivalen i Karlstad 2020.

Arbeten i Svenska kyrkan

Vi behöver medarbetare med olika utbildning och bakgrund; människor som är intresserade av människor, av tro och av livet; människor som vill bygga framtidens kyrka!

Några unga kvinnor sitter och fikar utomhus.

Du behövs

Kom som du är. För att dela din historia, för att du saknas när du inte är här, för att du är unik. Här finns många möjligheter. Du kan bli volontär i din församling eller åka på utbyte. Du kan också ge en gåva. Och du - välkommen som medlem i Svenska kyrkan om du inte redan är det. För Gud älskar dig gränslöst.

Just nu har vi inga lediga tjänster att söka.

Ett par händer spelar på en kyrkorgel.

Vikarietorg för kyrkomusiker

Vikarietorget är till för församlingar i Linköping stift. Stiftet utgår från att alla vikarier har erforderliga färdigheter för de uppgifter de tar på sig.