Godly Play fortsättningskurs, 28–29 augusti 2023

Två dagar Godly Play-fördjupning på Vårdnäs Stiftsgård utanför Linköping. Tema: Redo för mötet?! – barnet – berättelsen – mig själv

För dig som har gått grundkursen i Godly Play och är sugen på att gå djupare och arbeta med fler berättelser, med förhållningssättet och dig själv. Mötet med barnet, mötet med berättelsen och mötet med oss själva står i fokus. Vad innebär de revideringar som är gjorda på berättelserna de senaste åren. Vad har gjorts med språket, teologin och finns det något i pedagogiken som förändrats i och med det? Hur tar vi vara på de förskjutningar som gjorts och hur använder vi det i vårt förhållningssätt?

Vi jobbar också med frågan om när det är dags att ta sig an en ny berättelse. För vems skull förlänger och fördjupar vi berättelsen? Vi utmanar oss i att ta oss an några förlängande berättelser och några av personerna i bibeln för att komma vidare. Är vi redo för det mötet? Mötet med barnet, med berättelsen och med oss själva?

Medverkande

Jenny Sjögreen, Lena Åkesson, Malin Attervåg 

Fakta

Tid: 28 augusti kl. 9.30 – 29 augusti kl. 17.00

Om intresse finns att komma kvällen innan eller bo över en natt extra, kontakta Vårdnäs stiftsgård direkt för en egen bokning och kostnad för det.

Plats: Vårdnäs stiftsgård

Kostnad: 3500 kr

Målgrupp: För den som har gått grundkursen i Godly Play

Antal platser: 12

Anmälan: Senast 1 augusti via denna länk

Arrangör: Linköpings stift i samarbete med SENSUS och Nätverket för Godly Play i Sverige

Kursadministration och avbokningsregler