Vuxen

Välkommen in! Programtillfällena är tillsvidare inställda, men kyrkan är öppen

Portarna till Tannefors kyrka står alltid öppna tisdagar och torsdagar mellan 13.00 och 17.00, men en gång i månaden har vi ett program med varierande tema. Det kan vara allt från sång och musik från någon av körerna till spännande föredrag. Alla programpunkter är inställda men kyrkan är öppen.

BOKCIRKELN är tills vidare inställd

Vi samlas till samtal och gemenskap, vid fikaborden i Tannefors kyrka, med olika teman för varje gång.

Efter varje tillfälle finns det möjlighet att delta i en enkel andakt kring frälsakransens pärlor 17.30.

Anmälan och frågor till:

Vägen till fred är "fred"

K-G Hammar

Annika Vårblom Sandström eller Ola Lagerlöf

Katekumenat

Söker Du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Då kan katekumenat vara något för dig! Det vänder sig till vuxna som är nyfikna, som söker och vill växa i tro.

Katekumenatet har sin grund I våra egna liv och de erfarenheter vi har.
Vi får tillsammans ställa de frågor som vi inte tidigare vågat ställa.

Mer information och anmälan:

Annika Vårblom Sandström eller Ola Lagerlöf

Annika Vårblom Sandström