Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Vuxen

Över alla gränser

Det finns många män och kvinnor som trots motstånd stått upp för det som är rätt. I denna samtalsgrupp får vi möjlighet att lyfta goda exempel på ”hjältedåd” i nutid.

Över alla gränser är en öppen samtalsgrupp som träffas och samtalar om olika teman. Gruppen träffas varnannan tisdag 18.00 i Tannefors kyrka, det går bra att att vara med på alla tillfällen eller bara ett enstaka.

Vårens datum och teman:

Vägen till fred är "fred"

K-G Hammar

29 januari, ”Vilken favoritpsalm har du bland Lina Sandells´s psalmer?”

12 februari, ”Kofi Atta Annan, FN´s generalsekriterare.”

26 februari, ”Gud går med mig!”

12 mars, ”Henry Dunant, visionen som grundare av Röda korset.”

26 mars, ”Att våga är att förlora fotfästet. Att inte våga är att förlora sig själv.”

9 april, ”Ellen Key´s kamp, för  kvinnlig rösträtt och för human skolundervisning.”

7 maj, ”När jag gick i mörker, sände Gud en människa som fråkade efter ljuset!”

Annika Vårblom Sandström

Välkommen in!

Portarna till Tannefors kyrka står alltid öppna torsdagar mellan 13.00 och 17.00, men en gång i månaden har vi ett program med varierande tema. Det kan vara allt från sång och musik från någon av våra körer till spännande föredrag.

Vårens program

31 januari, ”Lina Sandell”

28 februari, ”Kjell Barkman – trubadur”

28 mars, ”Kören Finstämt”