Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Vuxen

Mötesplatser för gemenskap, fördjupning, samtal och engagemang

Kyrkans liv handlar om tro. I tro samlas församlingen till bön och gudstjänst och dessutom mängder av andra olika aktiviteter. Men tron är inte bara ord utan också liv. Blir tron bara en teori får den inget genomslag i våra liv. Tro och liv hör ihop.

Den som kommer till mig ska aldrig hungra och den som tror på mig ska aldrig någonsin törsta, säger Jesus.

I Landeryds församling vill vi ge utrymme och möjlighet för många att finna tron på Jesus Kristus, och att utvecklas som kristna. Kyrka är vi tillsammans!

Välkommen med tankar och synpunkter!

Mötesplatser

Församlingen erbjuder flera typer av mötesplatser med både gemenskap och fördjupning. Läs mer i foldern Kyrkfönstret, som du laddar ner från församlingssidan eller klicka på någon av rubrikerna här.