Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Vad händer i Linköping & Norrköping?

Linköping

Meditation - stillhet, tystnad, bön

I Linköping finns meditationer i Domkyrkan.

I Domkyrkan är det måndagar kl 19. Du går in i den lilla södra porten på kyrkan kl 18.45. Nybörjare är välkomna till en introduktion den första måndagen i månaden. Sista gången för terminen är måndag 13/6, sedan sommaruppehåll.  Start första måndagen i september 4/9 i höst.

Kontaktperson: Marianne Langby Modéus 013-20 51 49

Gudstjänster och bön

Mikaelskyrkan i Ryd

Måndag till fredag kl 9.00 - Morgonbön & Kaffe (mässa på tisdag)

Tisdagar kl 9.00 - Mässa

Söndagar kl 10.00 - Högmässa

Mikaelskyrkan in Ryd (Adress: Mårdtorpsgatan 61) .

Kontakta Douglas Scott för mer info. Tel. 013-20 50 74.

På Campus HU firas morgonmässa, kl. 09.00 - sjukhusets meditationsrum.

Morgonmässorna på US har sommaruppehåll.

EKUMENISK Bön & Lovsångsmässa

Välkommen till en ekumenisk bön- och lovsångsmässai Domkyrkan. Vi träffas tredje fredagen i månandan kl. 20.00.

Norrköping

I Norrköping firas gudstjänst tisdagar kl 18 i Hedvigs Kyrka och onsdagar kl 9 och torsdagar kl 18 i St Olai kyrka.

Sinnesromässa firas tredje söndagen i månaden i S:t Olai kyrka kl 18.00 (utom juni-augusti). Sinnesromässan är öppen för alla som söker ro för sinnet.