Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Vad händer i Linköping & Norrköping?

Linköping

Mötesplats i Domkyrkan

Under terminen träffas en grupp för samtal och gemenskap på måndagar i Domkyrkan. Vill du vara med?

Kontakt och info: Therése Persson, 070-230 89 20.

Meditation - stillhet, tystnad, bön

I Linköping finns meditationer i Domkyrkan.

I Domkyrkan är det måndagar kl 19. Du går in i den lilla södra porten på kyrkan kl 18.45. Nybörjare är välkomna till en introduktion den första måndagen i månaden. Sista gången för terminen är måndag 13/6, sedan sommaruppehåll.  Start första måndagen i september 5/9 i höst.

Kontaktperson: Marianne Langby Modéus 013-20 51 49

Gudstjänster och bön

Onsdagar kl 18.30 firar vi mässa på i Mikaelskyrkan, Ryd. Huvuddelen av mässa går på engelska.  Text och sång också på svenska.  Därefter träffas vi för fika.

Mässan har sommaruppehåll.

Linköpings Domkyrka - Mass in English, Wednesday 6 pm (once a month)
25 january, 22 february, 29 mars, 26 april och 24 may.

På Campus HU firas morgonmässa, kl. 09.00 - sjukhusets meditationsrum.

Morgonmässorna på US har sommaruppehåll.

EKUMENISK Bön & Lovsångsmässa

Välkommen till en ekumenisk bön- och lovsångsmässa i Domkyrkan. Vi träffas tredje fredagen i månandan kl. 20.00.  Våren 2017 med tema:

17 feb  - Fadern
17 mars - Sonen
14 april - Anden

Vill du hjälpa till? Ta kontakt med Therése Persson.

Norrköping

I Norrköping firas gudstjänst tisdagar kl 18 i Hedvigs Kyrka och onsdagar kl 9 och torsdagar kl 18 i St Olai kyrka.

Sinnesromässa firas tredje söndagen i månaden i S:t Olai kyrka kl 18.00 (utom juni-augusti). Sinnesromässan är öppen för alla som söker ro för sinnet.