Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Verksamhet

Vi ber, vi lever och verkar tillsammans i församlingens gudstjänstliv. Kom och delta i bönelivet i det lilla och i det stora sammanhanget.

Du är naturligtvis välkommen upp att ta en fika i vårt café på vardagarna. Där vi har en kaffeautomat och det kostar 5 kr/kopp.
Om du har några frågor, hör av dig!
Håll utkik på vår hemsida och  facebook.

Bed & arbeta
Vi har högmässa varje söndag kl. 11, morgonbön kl. 9 måndag,onsdag, torsdag och fredagar i Andaktsrummet i Mariagården. Veckomässor har vi på tisdagar kl. 9 och onsdagar kl. 18. Din närvaro, din tanke bär oss. Låt oss hjälpa varandra att be och bära varandra i bön. Reservation vid förändring.

Musik & körliv
I församlingen finns ett rikt musik- och körliv. Verksamheten engagerar många och om du är intresserad, spelar instrument och/eller sjunger, kom och var med du också! Skicka epost till någon av våra musiker. Klicka på namnet.

Susanne Edlund
, musiker, körledare, kyrkomusiker
Linn Björklid,  körledare, kyrkomusiker
Ulla Gran Knutsson, kyrkomusiker, medverkar i diskantkören.
Lovisa Kronstrand Alinder, gosskör

Barn, Ungdom & Vuxen!
Vi har många olika aktiviteter för alla smaker. Det finns bebisträff, språkcafé, öppen förskola, Johannelundsträffen, samtalsträffar och mycket, mycket mer! Kom med i gemenskapen, kontakta någon av oss!
Kontakta Lena, Britta, Sandra och Maria för mer information.
Diakon Lena Sjöberg
Komminister Britta Olinder
Församlingspedagog Sandra Nyhlén
Församlingspedagog Maria Hartman

Frivilliga & volontärer!
Du behövs! Känner du för att hjälpa till med något så hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du är alltid välkommen om det så är en punktinsats eller ett längre åtagande.
Diakon Lena Sjöberg

Församlingsexpeditionen i Mariagården