Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat Webbplats

Verksamhet

Vi ber, vi lever och verkar tillsammans i församlingens gudstjänstliv. Kom och delta i bönelivet i det lilla och i det stora sammanhanget.

Sommar 2017 (juni-aug)
I sommar firar vi högmässa kl 11 varje söndag med kyrkkaffe efteråt i Övre Salen. Vi har även olika aktiviteter så som SommarCafé, MusikCafé och SpråkCafé i veckorna. Du är naturligtvis välkommen upp att bara ta en fika i vårt café på vardagarna. Där vi har en kaffeautomat och det kostar 5 kr/kopp.
Om du har några frågor, ring till Mariagårdens  013-20 51 30.

Hösten 2017
Verksamheterna drar igång igen efter sommaren under vecka 35 och 36.
Håll utkik på vår hemsida och facebook.

Bed & arbeta
Vi har högmässa varje söndag kl. 11, morgonbön kl. 9 måndag,onsdag, torsdag och fredagar i Andaktsrummet i Mariagården. Lunchbön har vi varje torsdag kl. 12.20 med efterföljande lunch på Nya Munken. Veckomässor har vi på tisdagar kl. 9 och onsdagar kl. 18. Din närvaro, din tanke bär oss. Låt oss hjälpa varandra att be och bära varandra i bön.

Musik & körliv
I församlingen finns ett rikt musik- och körliv. Verksamheten engagerar många och om du är intresserad, spelar instrument och/eller sjunger, kom och var med du också! Skicka epost till någon av våra musiker; Lovisa, Margaretha och Ulla.
Lovisa Kronstrand Alinder
Margaretha Friman Leckström
Ulla Gran Knutsson

Barn, Ungdom & Vuxen!
Vi har många olika aktiviteter för alla smaker. Det finns musiklek, bebiscafé, språkcafé, öppen förskola, onsdagscafé, Johannelundsträffen, samtalsträffar och mycket, mycket mer! Kom med i gemenskapen, kontakta någon av oss via epost eller ring till expeditionen 013-20 51 30.
Kontakta Lena, Britta eller Margareth för mer information.
Diakon Lena Sjöberg
Pedagog Margareth Rosell
Komminister Britta Olinder

Frivilliga & volontärer!
Du behövs! Känner du för att hjälpa till med något så hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du är alltid välkommen om det så är en punktinsats eller ett längre åtagande.
Diakon Lena Sjöberg

Församlingsexpeditionen i Mariagården
Behöver du komma i kontakt oss, ring 013-20 51 30
Telefontid på expeditionen är måndag, onsdag-fredag 9-11