Verksamhet

Vi ber, vi lever och verkar tillsammans i församlingens gudstjänstliv. Kom och delta i bönelivet i det lilla och i det stora sammanhanget.

Du är naturligtvis välkommen upp att ta en fika i vårt café på vardagarna. Där vi har en kaffeautomat och det kostar 5 kr/kopp.
Om du har några frågor, hör av dig!
Håll utkik på vår hemsida och  facebook.

Bed & arbeta
Vi har högmässa varje söndag kl. 11, morgonbön kl. 9 måndag,onsdag och torsdag i kyrkan. Veckomässa har vi på tisdagar kl. 9. Din närvaro, din tanke bär oss. Låt oss hjälpa varandra att be och bära varandra i bön. . Klicka här! om du vill ha mer information.
Reservation vid förändring.

Musik & körliv
I församlingen finns ett rikt musik- och körliv. Verksamheten engagerar många och om du är intresserad, spelar instrument och/eller sjunger, kom och var med du också! Skicka epost till någon av våra musiker. Klicka på namnet.
//linn.bjorklid@svenskakyrkan.se,  körledare, kyrkomusiker
//eva.jonasson@svenskakyrkan.se kyrkomusiker, körledare


Barn, Ungdom & Vuxen!
Vi har många olika aktiviteter för alla smaker. Det finns bebisträff, språkcafé, öppen förskola, Johannelundsträffen, konfirmander, Kyrkans ungdom, samtalsträffar och mycket, mycket mer! Kom med i gemenskapen, kontakta någon av oss!
Kontakta Ulrika, Britta och Maria för mer information.
ulrika.scott@svenskakyrkan.se
britta.olinder@svenskakyrkan.se

Församlingspedagog Maria Hartman

Frivilliga & volontärer!
Du behövs! Känner du för att hjälpa till med något så hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du är alltid välkommen om det så är en punktinsats eller ett längre åtagande.
britta.olinder@svenskakyrkan.se

Församlingsexpeditionen i Mariagården
marie.lind@svenskakyrkan.se