Verksamhet

Vi ber, vi lever och verkar tillsammans i församlingens gudstjänstliv. Kom och delta i bönelivet i det lilla och i det stora sammanhanget.

Du är naturligtvis välkommen upp att ta en fika i vårt café på vardagarna. Där vi har en kaffeautomat och det kostar 5 kr/kopp.
Om du har några frågor, hör av dig!
Håll utkik på vår hemsida och  facebook.

Bed & arbeta
Vi har högmässa varje söndag kl. 11, morgonbön kl. 9 måndag,onsdag, torsdag och fredagar i Andaktsrummet i Mariagården. Veckomässor har vi på tisdagar kl. 9 och onsdagar kl. 18. Din närvaro, din tanke bär oss. Låt oss hjälpa varandra att be och bära varandra i bön. Nu under coronaviruset har vi restriktioner vad gäller mässor och sammankomster. Klicka här! om du vill ha mer information.
Reservation vid förändring.

Musik & körliv
I församlingen finns ett rikt musik- och körliv. Verksamheten engagerar många och om du är intresserad, spelar instrument och/eller sjunger, kom och var med du också! Skicka epost till någon av våra musiker. Klicka på namnet.
Linn Björklid,  körledare, kyrkomusiker
Eva Jonasson kyrkomusiker, körledare (börjar sin anställning i augusti 2020)

Barn, Ungdom & Vuxen!
Vi har många olika aktiviteter för alla smaker. Det finns bebisträff, språkcafé, öppen förskola, Johannelundsträffen, konfirmander, Kyrkans ungdom, samtalsträffar och mycket, mycket mer! Kom med i gemenskapen, kontakta någon av oss!
Kontakta Lena, Britta, Sandra och Maria för mer information.
Präst Ulrika Scott
Komminister Britta Olinder
Diakon Lena Sjöberg (tjänstledig 2020)
Församlingspedagog Sandra Nyhlén
Församlingspedagog Maria Hartman

Frivilliga & volontärer!
Du behövs! Känner du för att hjälpa till med något så hör av dig till oss så hittar vi en lösning. Du är alltid välkommen om det så är en punktinsats eller ett längre åtagande.
Komminister Britta Olinder
Diakon Lena Sjöberg