Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Studiecentrum

Hösten 2019 - folder att ladda ned

Studiecentrum inbjuder till studier och samtal. I respekt för varje människas sökande efter en tro vill vi presentera kyrkans tro och liv i en miljö där samtalet och frågorna får stor plats. Studiecentrum har ett särskilt ansvar i det vuxenpedagogiska arbetet och är en resurs för hela Linköpings domkyrkopastorat. Studiecentrum startade 1999 i Linköpings domkyrkoförsamling.

Under renoveringen av Domkyrkans församlingshem finns Studiecentrum inte i sina lokaler där. För kontakt och besök, hör av dig till någon av oss:

Jonny Karlsson, domkyrkolektor
E-post: jonny.karlsson@svenskakyrkan.se