Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Sommarkyrka

Tisdag & torsdag kl 14.00 (25 juni - 15 augusti)

Välkommen till Sommarkyrkan! Ta gärna med dig en vän.

Sommarkyrkan inleds 14.00 med en kort andakt och följs av fika och gemenskap. I år vill vi anstränga oss lite extra för att detta ska vara en plats öppen för alla åldrar. Det kommer alltid finnas aktivitetslådor med olika sorters spel och leksaker. På tisdagar kommer det vara någon gemensam aktivitet och på torsdagar kommer vi att umgås under mer spontana former.

Vill du vara engagera dig i detta genom att: servera kaffe,  läsa dikter,  baka fikabröd,  leda andakt eller på något annat sätt? Kontakta gärna våra diakoner:

Annika Kihlberg: 013 - 30 38 86

Mia Zetterlund: 013 - 30 38 84