Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Inspirationsdag för ideella medarbetare i Domkyrkoförsamlingen

Söndagen den 1 september 2019 arrangeras en inspirationsdag för dig som är ideell medarbetare i Domkyrkoförsamlingen.

Program:
11.00 Högmässa i Domkyrkan
12.30 Sopplunch + kaffe/te i Gamla domprostgården
13.15 JanOlof Nordström* föreläser
14.45 Avslutning

Anmälan
För att beräkna maten behöver vi veta hur många som kommer. Anmäl dig senast den 20 augusti via mail: elisabeth.nilsen@svenskakyrkan.se eller på
telefon: 013-30 37 05. Meddela även eventuell specialkost/allergi.

Varmt välkommen!

*JanOlof Nordström är samordnare för Ideellt form i Svenska kyrkan och delar med sig av tankar och erfarenheter kring temat ”Att vara kyrka tillsammans - om idealitet, identitet och medarbetarskap”