Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

After Work - musik med fredagsfeeling

Första fredagen i varje månad kl. 17.00 i Domkyrkan. 6 sept, 4 okt, 1 nov, 6 dec.

Första fredagen i varje månad är det After Work - musik med fredagsfeeling med ett varierat program. Det kan vara sånger av Piaf eller Sinatra, orgelmusik av Bach, filmmusik eller en sångensemble.

Hösten 2019:
6/9 Filmmusik på stora orgeln. Alexandra Pilakouris, orgel.

4/10 Operamagi. Helene Ranada Matstoms, sång och Alexandra Pilakouris, ackompanjemang.

1/11 Tidig musik trio. Lovisa Kronstrand Alinder, sopran, Torbjörn Köhl, gamba, Alexandra Pilakouris, cembalo.

6/12 En folklig Advent. Alexandra Ekelöf, fiol o sång, Jenni Skogsfors, sång o gitarr, Alexandra Pilakouris, piano o sång.

Fri entré!