Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Musik i Gudstjänsten

Här kan du läsa om alla församlingens musikgudstjänster.

Mässa

Som regel firas mässa kl 11 varje söndag från september till början av juni. Då medverkar ofta någon av församlingens körer, sångensembler, solister eller instrumentalister. Hör av dig om du leder eller sjunger i en kör eller musikensemble som gärna skulle vilja medverka vid en mässa.

Gospel

Ungefär 8 gånger varje år är det gospelmässa  eller gospelgudstjänst i  Tannefors- eller S:t Lars kyrka.

Kärleksmässa

Kärleksmässan är ett samarbete med Linköpings Domkyrkoförsamling, den firas i samband med Regnbågsveckan i september.
Det är en mässa med jämlikhet och kärlek i centrum och med musikinslag och ibland medverkar Regnbågskören.

Konserter

Ofta hålls konserter kl 15.00 på lördagar i S:t Lars kyrka. Se annons i Corren eller i kalendern via www.stlars.se  eller i musikprogrammet som ges ut terminsvis och finns i alla pastoratets kyrkor inom Linköping