Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Konfirmand Tannefors kyrka

Här på jorden – såsom i himlen

En kreativ grupp som tillsammans kommer att fundera över allt mellan jord och himmel som tex människovärde, rättvisefrågor och vad den kristna tron har med det att göra.

Vi kommer använda oss av händer, fötter, huvud och hjärta i musik, rörelse, resande och skapande i olika former. Som tex att testa på att skriva egna låtar, måla, fotografera, spela instrument och använda vår gymnastiksal till en del team och sportaktiviteter.

Vi kommer också ha ett insamlingsprojekt under våren 2019 till vår resa till Lettland.

Läger: Lära känna läger på Gransnäs tillsammans med pastoratets konfirmandgrupper 19 - 21 oktober, weekendläger i januari 2019

I samband med Kristi himmelsfärdshelgen vecka 22 åker vi på en resa till Lettland i samarbete med hjälporganisationen Hjärta till Hjärta.

Start: Söndag den 9 september kl.10.00, där efter träffas gruppen var tredje söndag

Konfirmationsdag: Pingstdagen söndag den 9 juni 2019 i Tannefors kyrka

Kostnad: kan innebära viss kostnad i samband med resa

Kontakt: Församlingspedagog Anna Westerling