Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Tidigare konfirmandprojekt

Här kan du läsa om de tidigare konfirmandprojekt i Tannefors kyrka.

Så som i Himlen 2018

I S:t Lars församling har vi under flera år haft ett diakonalt konfirmandupplägg tillsammans med hjälporganisationen Hjärta till Hjärta. ”Såsom i himlen” har även varit ett pastoralt samarbete med Skäggetorp församling.

Våra konfirmandgrupper har samlat in pengar för att ge till olika projekt, specialskolor och internathem i och utanför Riga. Konfirmandåret har avslutades med en resa till Lettland för att åka runt till dessa ställen och knyta kontakter, dela ut förnödenheter och stödja på plats.