Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Tidigare konfirmandprojekt

Här kan du läsa om de tidigare konfirmandprojekt i Tannefors kyrka.

Så som i Himlen 2018

I S:t Lars församling har vi under flera år haft ett diakonalt konfirmandupplägg tillsammans med hjälporganisationen Hjärta till Hjärta. ”Såsom i himlen” har även varit ett pastoralt samarbete med Skäggetorp församling.

Våra konfirmandgrupper har samlat in pengar för att ge till olika projekt, specialskolor och internathem i och utanför Riga. Konfirmandåret har avslutades med en resa till Lettland för att åka runt till dessa ställen och knyta kontakter, dela ut förnödenheter och stödja på plats.

Här på jorden – såsom i himlen 2019

En kreativ grupp som tillsammans funderat över allt mellan jord och himmel som tex människovärde, rättvisefrågor och vad den kristna tron har med det att göra.

Vi har använda oss av händer, fötter, huvud och hjärta i musik, rörelse, resande och skapande i olika former. Vi har tex att testa på att skriva egna låtar, måla, fotografera, spela instrument och användant vår gymnastiksal till en del team och sportaktiviteter.