Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Konfirmand

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen som konfirmand.

KONFIRMAND 2019-2020

SOMMARGRUPPEN
Det här alternativet passar dig som tycker att det skulle vara spännande att åka på läger utomlands och som har ont om tid att ses under terminerna. Vi ses de två första veckorna på sommarlovet. En av veckorna är vi hemma i församlingen på dagtid och en av veckorna åker vi på läger till en plats i norra Europa för att upptäcka mer av världen och hur vi är en del av den. Under lägertiden varvas konfaläsningen med utmaningar, utflykter, sport, bad, kvällsaktiviteter och mycket mer. Läger: Gransnäs lägergård 15-17 november. Resa: 13-18 juni.

Gruppen träffas utöver sommarlovsveckorna en onsdag eftermiddag i månaden under terminerna samt två söndagar under året i Vidingsjö och Berga kyrka.

Start 18 september
Konfirmation 28 juni 2020
Kostnad 1200 kronor (bidrag finns att söka)
Kontakt Lovisa Hagerfors 0761-06 28 67
lovisa.hagerfors@svenskakyrkan.se

GYMNASIEKONFIRMANDER
Världen är helt fantastisk! Den är också oroväckande. Vi är hör om klimathot, hungersnöd, orättvisor, militära stormakter och krig. Vi är också en del av en värld full av godhet, medmänsklighet och engagemang för en trygg, hoppfull och inspirerande framtid. Som gymnasiekonfirmation har vi extra fokus på dessa frågor.

Gruppen är för dig som går på gymnasiet men av någon anledning inte blev konfirmerad i ”8:an”. Vi ses en onsdag eftermiddag i månaden i Berga kyrka och åker på ett läger till Gransnäs 15-17 november. Under våren åker vi på en storstadsresa.

Frida Carlsson 013-30 39 12 eller 0761-358460, frida.carlsson@svenskakyrkan.se