Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Konfirmand

KONFIRMAND 2018-2019

Upplägg
Det här alternativet passar dig som tycker att det skulle vara spännande att åka på läger utomlands och som har ont om tid att ses under terminerna. Vi ses de tre första veckorna på sommarlovet. Två av veckorna är vi hemma i församlingen på dagtid och en av veckorna åker vi på läger till en plast i norra Europa för att upptäcka mer av världen och hur vi är en del av den. Under lägertiden varvas konfaläsningen med utmaningar, utflykter, sport, bad, kvällsaktiviteter & mycket mer.

Gruppen träffas
Under terminerna träffas vi en onsdag eftermiddag i månaden samt två söndagar under året i Vidingsjö och Berga kyrka. På sommarlovet träffas vi de tre första veckorna varav en av veckorna är på läger i norra Europa.

Start: 19 september 2018

Konfirmation: 7 juli 2019

Kostnad: 1200 kronor

Frida Carlsson 013-20 50 36 eller 0761-358460, frida.carlsson@svenskakyrkan.se

GYMNASIEKONFIRMANDER

Världen är helt fantastisk!

Den är också oroväckande. Vi är hör om klimathot, hungersnöd, orättvisor, militära stormakter och krig. Vi är också en del av en värld full av godhet, medmänsklighet och engagemang för en trygg, hoppfull och inspirerande framtid.

Som gymnasiekonfirmand har vi extra fokus på dessa frågor.

Upplägg
Vi ses en onsdag eftermiddag i månaden i Berga kyrka och åker på ett läger till Gransnäs 7-8 september. Under våren åker vi på en storstadsresa för att fördjupa oss i dessa frågor.

Frida Carlsson 013-20 50 36 eller 0761-358460, frida.carlsson@svenskakyrkan.se