Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Katekumenat

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över livsfrågor och tro? Då kan katekumenatet vara någonting för dig.

En grupp för dig som
vill veta mer om kristen tro
vill ”starta om” på trons väg
letar efter en växtplats i församlingen
vill komma in i Kyrkans gemenskap
vill vara medvandrare till andra vuxna och samtidigt själv växa i tro

Vem kan delta? Katekumenatet vänder sig till vuxna som är nyfikna som söker en tro eller som vill växa i tro.

Hur går det till? I en mindre grupp får du dela din livshistoria, ställa frågor och kanske förändras - allt i din egen takt. I gruppen får Du vägledning och undervisning utifrån dina frågeställningar.

Katekumenatet kan leda fram till dop/ konfirmation för den som önskar, men du som redan är döpt och konfirmerad är lika välkommen att delta!

Kontakt:

Marianne Langby Modéus