Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Gudstjänst

Gudstjänsten ger möjlighet till möte mellan Gud och människor och mellan människor. En plats för mötet mellan det ändliga och det oändliga. Vi hoppas att detta möte skall ge ny kraft och nytt hopp.

Berga kyrka

Varje söndag firar vi Högmässa i Berga kyrka kl. 10.00.

Det är den gudstjänsten som är församlingens centrum. Varje söndag har vi även någon av textläsningarna på assyriska eller arabiska.

Enklare kvällsmässa firas varje onsdag kl. 18.00.

Morgonmässa i Berga
Tisdagar kl. 09.00 (varannan vecka i Vidingsjö).

Morgonbön i Berga kyrka
Varje (helgfri) måndag, onsdag, torsdag och fredag har vi morgonbön kl. 9.00.

Vidingsjö kyrka

Varje söndag firar vi Mässa i Vidingsjö kyrka kl. 16.00.

Till mässan får vi alla komma med våra liv, vårt tvivel och vår tro. I gemenskapen vill vi att det ska finnas plats för mötet med Gud, varandra och oss själva.

Enklare gudstjänst firas varje tisdag kl. 18.00.

Morgonmässa i Vidingsjö
Tisdagar kl. 09.00 (varannan vecka i Berga).

Morgonbön i Vidingsjö kyrka
Varje (helgfri) måndag, onsdag, torsdag och fredag har vi morgonbön kl. 9.00.

Enskild andakt
Vidingsjö kyrka är oftast öppen vardagar kl. 9.00-16.00. När vi har möjlighet är kyrkan öppen även på helgerna. Du kan tända ljus, skriva ner förböner och bara vara i stillheten.

Dop, vigsel, begravning och konfirmation

Vid dop, vigslar och begravning tag kontakt med pastorsexpeditionen: 013-20 59 00 eller någon av prästerna.

Angående dop översänds en särskild folder till alla nyfödda vars föräldrar är medlemmar i Svenska kyrkan. Är du inte medlem och intresserad av dop, tag kontakt med någon av prästerna.

Konfirmationsläsning är öppen för alla åldrar. Är du intresserad tag kontakt med någon av prästerna.