Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Föräldraråd

Förskolornas gemensamma föräldraråd

Föräldrarådet träffas med jämna mellanrum och är en samverkansgrupp mellan föräldrar, våra tre förskolor och huvudmannaråd.

Hör av gärna Er till någon av oss om det är något Ni vill ta upp angående våra barn eller förskolan, något bra, något dåligt, en idé eller en fråga.

Stående f.v: Anna Schedin (Ängeln) Sarah Vinterlycka (Ängeln) Sofi Englsperger (Pärlan) Suzy Alkass (Pärlan) Emma Jakobsson (Himlaliv) Carola Andersson (Himlaliv) Sittande f.v: Ann Jeraeus (Pärlan) Karin Emtfors (Himlaliv) Birgit Triches (Ängeln) Pia Strömqvist (förskolechef) Frånvarande: Elin Wiklund (Himlaliv) och Beatrice Sundström (Ängeln)

Utdrag från Läroplanen för förskolan

"Förskolans arbete med barnen skall ske i ett nära och förtroendefullt samarbete med hemmen. Föräldrarna skall ha möjlighet att inom ramen för de nationella målen vara med och påverka verksamheten i förskolan."

Barnråd

Sedan vårterminen 2016 finns ett barnråd på förskolan.

Läs mer om barnrådet här.