Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon:+46(13)303500 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Earth hour 2019

Lördagen den 30 mars uppmärksammas miljömanifestationen Earth hour i Domkyrkan. En kväll med eldshow, kammarorkestern och samtal om de globala målen.

Kvällen börjar 19.15 med eldshow av gruppen Cirkus-Emma utanför Domkyrkan.

Domkyrkans kammarorkester spelar.

Miljö- och hållbarhetskonsult Malin Forsgren samtalar med kommunalråd Muharrem Demirok, landshövding Carl Fredrik Graf och biskop Martin Modéus om Linköpings engagemang i miljöfrågor.

Fairtradefika och utställning om Fairtrade finns.

20.30 släcks all elektrisk belysning i kyrkan och man kan tända levande ljus och lyssna på musik i mörkret.

Arr: Svenska kyrkan, Linköpings kommun, Länsstyrelsen i Östergötland.