Linköpings domkyrkopastorat Besöksadress: Ågatan 40 , 58222 Linköping Postadress: Box 2037, 58002 Linköping Telefon: +46(13)205000 E-post till Linköpings domkyrkopastorat

Dop, vigsel och begravning

Landeryds församling finns för dig i livets stora händelser, i glädje och sorg. Vill du ha personlig kontakt så hör av dig.

För bokning av dop, vigsel eller begravning vänder man sig till Linköpings gemensamma pastorsexpedition, tel 013-20 59 00 eller linkoping.pastorsexpedition@svenskakyrkan.se

Dop kan man också boka på webben.

Det kan vara bra att veta att det finns fasta tider att boka. Oftast sker dop och vigsel på lördagseftermiddagar, antingen i Landeryds kyrka eller i S:t Hans kyrka. I båda kyrkorna finns också möjlighet till dop i samband med söndagens högmässa. Begravningsgudstjänsterna kan vara i Landeryds kyrka på torsdagar eller fredagar, i S:t Hans på fredagar.

Det går bra att låna dopklänning, brudkrona och bårtäcke av oss. Tala med vaktmästarna!

Under fliken Kika på… kan du se hur våra kyrkor och hus ser ut. Vill du läsa mer om dop, vigsel och begravning så hittar du det här nedan.