Foto: Johannes Frandsen

Lindome församling söker kantor!

Ser du en glädje i att jobba med musikverksamhet inriktad mot barn och unga samt ha traditionella kantorsuppgifter då är tjänst i Lindome något för dig!

Ledig kantorstjänst i Lindome, 75%

Lindome ligger knappt 20 minuter, med pendeln, söder om Göteborg. Här möts stad och land, tradition och framåtanda. Kyrkan är för många en självklar del av samhället och livet. Församlingen präglas av en bred gudstjänstfirande gemenskap, ett stort konfirmandarbete och en välbesökt Öppen förskola.

Arbetslaget består av tjugo medarbetare. Tillsammans med anställda och frivilliga söker församlingen ständigt nya sätt att kommunicera med Lindomeborna.

Specifika arbetsuppgifter
-Barnkör
-Ungdom

Allmänna arbetsuppgifter
Gudstjänster och kyrkliga handlingar var tredje helg. Begravningar och veckomässa regelbundet. Utrymme finns att utveckla musikalisk verksamhet inom så väl Öppna Förskolan som bland ungdomar.

Viktigt är att du tycker om att arbeta tillsammans med olika yrkeskategorier och att du gläds åt mångfald. Du arbetar nära församlingens organist.

Välkommen med din ansökan senast 3 juni
lindome.forsamling@svenskakyrkan.se
Frågor om tjänsten kontakta:
kyrkoherde Ylva Leitzinger, 0725-72 68 62
organist Janet Ertsborn, 0730-83 41 78