Lärandefestival i Karlstad 7-8/11 2019

Deltagarna fick skriftlig information i förväg enligt den här texten:
Under Lärandefestivalen kommer arrangörerna att fotografera samt i vissa fall filma för att dokumentera eventet. Bilderna och filmerna kan komma att publiceras på internet och i trycksaker, som till exempel Svenska kyrkans webbplats, intranätet, i Svenska kyrkans sociala medier-kanaler såväl som i församlingsblad, foldrar och liknande kommunikation. Bilderna kan även komma att lagras i bildbanken Ikon och erbjudas till stift och församlingar och andra delar av kyrkan, även utanför EU/EES. De olika enheterna inom kyrkan får använda bilderna och filmerna för att informera om Svenska kyrkans verksamhet. Bilderna kan också komma att användas inom Sensus studieförbunds verksamhet.
Om du inte vill vara med på bild eller film kontaktar du fotograferna på plats.

Förälder!?

Detta är en samtalsgrupp för dig som är förälder till en tonåring. Vill du tillsammans med andra vuxna få möjlighet att prata om livet som tonårsförälder? Det finns också möjlighet att prata om de teman och frågeställningar som konfirmander samtalar om. Vi ses 6 okt och 8 dec kl 19, i församlingscentrum, Annestorpsvägen 1. Anmäl gärna ditt intresse eller kom spontant utan anmälan.