(Gruppen är full) Farfa

Församlingens sommar-alternativ. Vi ses i Lindome 2 helger på hösten, 2 helger på våren. Resa till härliga Italien och bergsbyns Farfa utanför Rom 12 dagar direkt efter skolavslutning. Uppstart i september och konfirmation i början av Juli.

I över ett decennium har Lindome församling åkt till den lilla bergsbyn Farfa utanför Rom. Där har vi fått möta värmen, historien, landet och tron! Är det kanske din tur nu?

Vi kommer att åka ner med långfärdsbuss och göra flera givande stop på vägen. Bland annat kommer vi stanna i München och besöka koncentrationslägret Dachau och övernatta i vackra Alpbyar. Sedan blir det ca 8 dygn i den vackra bergsbyn Farfa utanför Rom. Där kommer vi bo hos Bigittanunnorna på deras kloster och göra flera utflyckter till  Rom med sevärdhter som Peterskyrkan, Colusemum. Givetvis blir det också bad i medlhavet. 

På hemmahelgerna lär vi känna varnadra och böjar upptäcka vad kristen tro handlar om. På sommaren åker vi sedan ner tillsamans och delar en spännande resa med flera härliga utflyckter. Men samtidigt blir det också många lunga dagra i klosterbyn Farfa med sport, trevliga aktiviteter och mycket gemenskap.  

Detta alternativ har en egenavgift på ca 3500kr. (Ekonomi ska inte vara ett hinder för att anmäla dig till den grupp du tycker passar dig bäst. Behöver du ekonomiskt stöd så finns det möjlighet att söka.) 

 

Alla datum för träffar uppdateras här på hemsidan så fort de bokats.