Mässa och syföreningsutställning

Efter mässan i Lindesbergs kyrka den 1 september visas vackra verk av syföreningsmedlemmar. Försäljning av lotter till det stora lotteriet.

Syföreningsauktionen

Syföreningens lotter säljs fram till den 16 november klockan 14 då det arrangeras en syföreningsauktion i församlingshemmet i Lindesberg. Mer information kommer i församlingsbladet Tillsammans unika som delas ut i brevlådor samt publiceras på vår hemsida eller Facebook, också med:
- terminsstarter
- föreläsningar
- gudstjänster
- höstens konserter
- intervju med generalsekreteraren från Lindesberg
- med mera.