Uthyrning

Dop, vigsel, kalas eller föreningsmöte? Våra lokaler finns tillgänliga för uthyrning

I församlingen har vi fyra olika lokaler med möjligheter för dopsamling, kalas m.m.

Vårt Hus - Plats för 50 sittande, det finns projektor, mikrofon samt mygga på plats.

Lindberga församlingshem - Plats för 60 sittande, det finns projektor, mikrofon, mygga samt DVD-spelare på plats.
From april (2017) är församlingshemmet inte tillgängligt för uthyrning, då vi under april månad kommer att på börja en renovering samt ombyggnad utav församlingshemmet och dess kontorsdel.

Torpa Kyrkstuga - Plats för 45 sittandes.

Valinge försmlingshem - Plats för 120 sittandes, det finns mikrofon och möjlighet att ha med en projektor.

Vänligen kontakta kansliet för bokning av lokal och ev frågor.

Här finner du manualer för ljudborden i Lindbergs församlingshem och i Vårt Hus.

Susanne Sjöwall

Lindberga församling