LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

Tala Film - Tala Liv

Vi tittar på film, äter en enklare kvällsmåltid i härlig gemenskap. Extra tillfälle Julspecial - 12/12 Star

Vi träffas vid tre onsdagar och ser en en film tillsammans på storbild. Filmerna väljs dels av deltagarna och utifrån ett aktuellt ämne, som berör. Efter halva filmen äter vi en enklare kvällsmåltid tillsammans innan vi tittar färdigt. Efter filmen sitter vi en kort stund och diskuterar utifrån frågorna: En karaktär som berörde, en situation som berörde, det här visste jag inte innan/detta var intressant och slutbetyg på filmen.

Vilka filmer som visas respektive onsdag presenteras inom kort.

Målgrupp: Alla är välkomna

Tid: Onsdag 18.00-21.00

När: 26/9, 17/10 och 28/11

Plats: Lindbergs församlingshem

Datum: Tala film & Tala liv är slut för denna terminen, snart kommer aktuella datum för hösten.

Anmälan: Ingen anmälan krävs, men vill du ha specialkost; gluten, laktos eller annat - kontakta expeditionen 0340-641100

12/12 - Julspecial Star

En animerad film om den första julen.

Den lilla men modiga åsnan Bo längtar efter ett liv bortom sitt dagliga slit vid byns kvarn. En dag finner han modet att bryta sig loss och ger sig äntligen iväg på det äventyr han länge drömt om. På sin resa träffar han på Ruth, ett charmigt får som har tappat bort sin flock, och Dave, en duva med högt flygande planer. Tillsammans med tre fyndiga kameler och några andra djur bestämmer sig Bo och hans nya vänner för att följa Stjärnan - något som leder till att de oväntat blir hjältar i den största berättelsen någonsin.