Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tala Film - Tala Liv

Vi tittar på film, äter en enklare kvällsmåltid i härlig gemenskap. Nästa tillfälle 20 februari

Vi träffas vid fyra onsdagar och ser en en film tillsammans på storbild. Filmerna väljs dels av deltagarna och utifrån ett aktuellt ämne, som berör. Efter halva filmen äter vi en enklare kvällsmåltid tillsammans innan vi tittar färdigt. Efter filmen sitter vi en kort stund och diskuterar utifrån frågorna: En karaktär som berörde, en situation som berörde, det här visste jag inte innan/detta var intressant och slutbetyg på filmen.

Vilka filmer som visas respektive onsdag presenteras inom kort.

Målgrupp: Alla är välkomna

Tid: Onsdag 18.00-21.00  

När: 20/2, 20/3, 24/4, 22/5

Plats: Lindbergs församlingshem

Anmälan: Ingen anmälan krävs, men vill du ha specialkost; gluten, laktos eller annat - kontakta expeditionen 0340-641100

20/2 - Utöja 

Den 22 juli 2011 dödades 77 personer när en höger extremist detonerade en bilbomb i Oslo innan han utförde massskjutning i ett ledarläger för tonåringar. 22 JULI använder linsen för att berätta en överlevares fysiska och emotionella resa för att visa landets väg till helande och försoning.

20/3 - Victoria och Abdul

När den unge tjänstemannen Abdul Karim beger sig från Indien för att delta i firandet av Victorias femtio år på tronen, förväntar han sig inte att vinna självaste drottningens gunst. Då drottning Victoria allt mer börjar ifrågasätta de restriktioner som under hela hennes regenttid omgärdat henne, formar de två en både osannolik och lojal allians – vilken hennes hov och innersta krets gör allt för att krossa.

24/4 - Paul apostle of christ

Berättelsen om Paulus. Han som gick från att vara en de mest ökända förföljarna av kristna men sedan blev en av Jesus mest inflytelserika apostlar och en historisk förgrundsgestalt för kristendomen.

22/5 - SKönhet i allt

När en framgångsrik reklamare drabbas av en personlig tragedi och drar sig tillbaka från livet skapar hans vänner en drastisk plan för att nå honom innan han förlorar allt. Genom att drivas till gränsen tvingas han nu möta sanningen på ett oväntat och djupt mänskligt vis.