Tala Film - Tala Liv

Vi tittar på film, äter en enklare kvällsmåltid i härlig gemenskap. Nästa film visas 28/2 2018

Vi träffas vid tre onsdagar och ser en en film tillsammans på storbild. Filmerna väljs dels av deltagarna och utifrån ett aktuellt ämne, som berör. Efter halva filmen äter vi en enklare kvällsmåltid tillsammans innan vi tittar färdigt. Efter filmen sitter vi en kort stund och diskuterar utifrån frågorna: En karaktär som berörde, en situation som berörde, det här visste jag inte innan/detta var intressant och slutbetyg på filmen.

Vilka filmer som visas respektive onsdag presenteras inom kort.

Målgrupp: Alla är välkomna

Tid: Onsdag 18.00-21.00

När: 28/2, 28/3, 25/4

Plats: Lindbergs församlingshem

Datum: Tala film & Tala liv är slut för denna terminen, snart kommer aktuella datum för hösten.

Anmälan: Ingen anmälan krävs, men vill du ha specialkost; gluten, laktos eller annat - kontakta Niklas Strandberg

Katarina Hellgren

Lindberga församling

Kommininster