LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

VI SÖKER NU EN KYRKOGÅRDSFÖRMAN!

Vår Bosse slutar efter mer än 40 år i församlingen och nu söker vi hans efterträdare!

Lindberga församling är en växande församling som börjar i norra Varberg och sträcker sig någon mil längs kusten och österut inåt landet.

I församlingen har vi ett kreativt arbetslag med engagerade och kompetenta förtroendevalda.

Fyra kyrkor med tillhörande kyrkogårdar; Lindberg, Torpa, Valinge och Stamnared.

Som kyrkogårdsförman skall du leda och fördela samt utveckla arbetet på våra fyra kyrkogårdar (Lindberg, Torpa, Valinge och Stamnared). Du ansvarar tillsammans med skyddsgruppen även för att den fysiska arbetsmiljön ska hålla lagar och regler.

Du ska självständigt svara för arbetslagets planering, genomförande och uppföljning av skötselinsatser och att lagar och föreskrifter efterlevs och tillämpas.

Du skall aktivt delta i planerings- och utvecklingsarbete. Som arbetsledare leder och instruerar du din personal och ser till att arbetet bedrivs på ett professionellt sätt.

ARBETSUPPGIFTERNA ÄR BLAND ANNAT ATT:

* leda och fördela arbetet med de övriga vaktmästarna, i dagsläget finns det 7 tjänster.

* leda arbetet på och kring våra kyrkogårdar och byggnader.

* möjliggöra övrigt förekommande uppgifter på våra kyrkogårdar och i våra fastigheter.

* sköta upphandling och vara informationsansvarig gentemot kamrern och kyrkoherden.

* tjänstgöra vid förrättningar under vardagar och helger.

VI SÖKER DIG SOM:

* Har förmågan och en vilja att leda och stimulera underställd personal, erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

* Förmåga att planera framåt och utveckla kyrkogårdarna med hänsyn till den kulturella och historiska miljön,

* Har stor kunskap och utbildning i grönyte- och trädgårdsskötsel.

* Fastighetskunskaper är meriterande.

* Lätt för administration och schemaläggning.

* Har energi och är initiativrik och utåtriktad.

* Trivs med att ingå i ett arbetslag men ändå jobba självständigt.

* Tycker om att möta människor i alla delar av livet.

TJÄNSTEN:

* Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

* Provanställning på 6 månader kan tillämpas.

* Fast månadslön (löneanspråk anges i ansökan).

KVALIFIKATIONER:

* B-körkort och tillgång till egen bil.

* Medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro, liv och lära.

TILLTRÄDE:

* Enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

* Söndagen den 19 augusti 2018

ANSÖKAN MED PERSONLIGT BREV, CV OCH LÖNEANSPRÅK SKICKAS TILL:

Niklas Strandberg
Lindberga församling
432 92 Varberg

eller skicka till mailadress: niklas.strandberg @ svenskakyrkan.se

Märk kuvertet/mailet med "Ansökan Kyrkogårdsförman".

KONTAKTPERSONER:

* Kyrkogårdschef Bo Karlsson, 0340 64 11 11, bo.karlsson @ svenskakyrkan.se

* Kyrkovaktmästare Annika Lindqvist 0340 64 11 13, annika.lindqvist @ svenskakyrkan.se

* Kyrkoherde Niklas Strandberg 0340 64 11 01, niklas.strandberg @ svenskakyrkan.se

FACKLIG KONTAKT:

* Kommunal: Sören Fransson (soren.fransson @ kommunal.se)

* Vision: Jan Grundström (jan.grundstrom @ fv.vision.se)

Ladda hem annonsen här i pdf-format.