PEDAGOG SÖKES 100%

Nu söker vi en Församlings-, Musik-, Fritids- eller bara en vanlig Pedagog!

Lindberga församling söker nu Dig som är något av följande Församlingspedagog, Musikpedagog, Fritidspedagog eller ”vanligt utbildad” Pedagog/Lärare!

För visst vill du bli en av oss?

Från och med hösten 2021 så behöver vi din hjälp! Vi vill att du tillsammans med oss ska vara med och skapa goda relationer i vår barn- och ungdomsverksamhet, 0 till 20 år!

I din tjänst kommer du bland annat att…

…vara den som möter barn & unga efter skolan  och på kvällstid i vår nyrenoverade lokal i Trönninge som kommer bli nya Gården! Där serveras det Tacos 1-2 dagar i veckan för mellanstadiet samt kvällsöppet för ungdomar. På Gården finns det bland annat biljardbord & air-hockeyspel, arkadmaskin & mjukglassmaskin och mycket annat - allt för att Du och besökarna skall trivas tillsammans!

…vara en god resurs till Konfirmandarbetslaget (styrgrupp). I vår församling har vi ett helt nytt sätt att bedriva konfirmandundervisning - där du blir en viktig del, både administrativt och praktiskt. 

…vara en del i den uppsökande och samordnande verksamheten bland församlingens nybyggarområden.

…vara den vuxna som finns med i den digitala världen i vår barn- och ungdomsverksamhet.

…göra alla de där övrigt förekommande roliga, spännande och utmanande arbetsuppgifterna som anpassas till dina gåvor!

Om dig…

För att matcha rollen ser vi att du har god kännedom om Svenska kyrkan som helhet. Du är utbildad församlingspedagog eller har en önskan att bli det! Du kan också vara pedagog, förskolepedagog eller fritidshemspedagog eller ha någon utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat inom barn-, konfirmand- och ungdomsverksamhet

Vi lägger (som de flesta arbetsgivare önskar) stor vikt vid personlig lämplighet med öppenhet och ödmjuk samarbetsförmåga till kollegor, förtroendevalda, församlingsbor och andra som du kommer möta!


Din kommande arbetsplats har/är …

… en växande församling (det är därför Du behövs!)

… god ekonomi och förvaltning.

… ett ungt, kompetent och kreativt arbetslag som aktivt arbetar med medarbetarskap. Vi har högt i tak och stor & god arbetsvilja. Vi vill vara en arbetsplats med mycket skratt, driv, transparens i beslutsvägar, ordning och reda, och gott om plats för nya idéer och utmaningar som får oss att växa.

… engagerade, kompetenta och närvarande förtroendevalda.

… många ideellt engagerade.

… nybyggda kontor- och verksamhetslokaler.

 

Du kommer i din tjänst att bland annat undervisa utifrån Svenska kyrkans tro, liv och lära. Därför behöver du vara medlem i Svenska kyrkan.

FÖR MER INFORMATION OM TJÄNSTEN & FÖRSAMLINGEN, KONTAKTA:
Niklas Strandberg, Kyrkoherde
0340 64 11 01, niklas.strandberg@svenskakyrkan.se


VI VILL HA DIN ANSÖKAN HOS OSS SENAST FREDAGEN DEN 10 AUGUSTI

Mail: lindberga.forsamling.rekrytering@svenskakyrkan.se

I handlingarna vill vi att du bifogar personligt brev, Foto, CV, referenser och eventuell löneanspråk.

Märk mailet med ”Ansökan Pedagog!”.

Efter ansökningstiden kommer rekryteringsgruppen att kontakta de kandidater som blir aktuella för intervju!

I samband med att du söker tjänst hos oss godkänner du även att vi behandlar dina personuppgifter och sparar dokumenten under den tid som församlingens dokumenthanteringsplan anger. 

Församlingen undanbeder sig från att bli kontaktade av rekryteringsföretag eller liknande konsulter.