LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

KYRKOKAMRER/REDOVISNINGSEKONOM 100%

Torbjörn har efter 8 år valt att gå ner till halvtid i annan församling. Vi söker dig som vill bli hans efterträdare!

Vill du känna glädjen att arbeta med helheten!?
Från budgetplanen till bokslutet - sök då till oss!

OM DIG

Du har breda och djupa kunskaper kring ekonomi och ett sinne för siffror. Detta vad det gäller för den ekonomiska informationen för att bistå beslutsfattandet i vår församling.

Du kan på ett pedagogiskt sätt förklara ekonomiska termer för medarbetare och förtroendevalda inför budgetår och bokslut.

Du gillar ordning och reda. Du uppskattar att arbeta med och för människor. Som person har du lätt för att skapa förtroende hos både församlingsbor och medarbetare.

Du tycker om att arbeta självständigt och är drivande, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har lätt för att lära dig nya administrationsprogram. Idag använder församlingen FAS Lön, FAS Redovisning etc.

Du är medlem i Svenska kyrkan och för oss är det viktigt att du aktivt delar vår kyrkas värderingar, tro och liv.

UTBILDNING

Du är utbildad redovisningsekonom (eller motsvarande) och har minst ett par års erfarenhet.

Meriterande:
* Kunskap kring HR-frågor.
* Arbete inom Svenska kyrkan.

DINA ARBETSUPPGIFTER BESTÅR BLAND ANNAT AV

* Löpande bokföring.
* Löneberedning och hantering.
* Budget och bokslutsarbete.
* Ekonomiska avstämningar/planeringar.
* Kollekthantering.
* Fakturahantering.
* Ansökningar till kyrkoantikvarisk ersättning (KAE)
* Adjungerad sekreterare i kyrkoråd/kyrkofullmäktige.

TJÄNSTEN
* Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 100%.
* Fast månadslön (löneanspråk kan anges i ansökan).
* Provanställning på 6 månader kan tillämpas.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.