LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

Allhelgonaveckan (V.44)

En vecka om Döden, livet, hoppet, ljuset. Välkommen att uppmärksamma veckan tillsammans med oss

Måndag 29/10 – Torsdag 1/11

14.00-20.00 Dagarnas struktur följer i stort sett samma mönster, men vi är vid olika kyrkor.

Kaffeservering 14.00-16.00

15.00 ”Stationsvandring” på kyrkogården tillsammans med Martina V.

Stationerna vandrar vi tillsammans i grupp kl 15.00 och under hela veckan kan man själv vandra runt vid stationer utmärkta med ljuslyktor - där man kan stanna upp vid böner, bibelord & tankeord

18.45 Ljusvandring till kyrkan - vi vandrar i stillhet genom mörkret med ficklampor till kyrkan och där firar vi andakt.

19.00 Kvällsandakt med musik, präst Martina V. Mycket enkel kyrkfika i samband med andakten. (en kopp kaffe/te att ta med sig för att värma händerna i kyrkbänken medan musik och bön pågår)

Minnesbok (”scrapbooking”) för anhöriga och vänner att skriva, rita, klippa,klistra i om minnen och tankar.

Änglakort som får vingar! I samtliga kyrkor finns änglakort, kuvert och frimärken som man kan skicka till någon kär och älskad som man vill ge en omtanke och ett ljus i höstens mörka tid.

Måndag 29/10: Valinge

Körövning V-S kören kl. 18-21, "Drop-in" öppen kör för den som vill hänga på!

V/S-kören + de som hoppat in i ”Projektkören” sjunger på andakten

Sångerna framförs sedan också på söndagens minnesgudstjänst

Tisdag 30/10: Torpa

Andakt 19.00 Barbro Geresand flöjt/sång/musik

Onsdag 31/10: Stamnared

Andakt 19.00 Per-Erik Olsson, gitarr, Martina Vallerius sång på andakten. Per-Erik och Martina bjuder på sånger om livet, kampen, hoppet av Peter Le Marc

Torsdag 1/11: Lindberg

Kaffe kl. 14-16 förslagsvis i Klosterträdgården, församlingshemmet

LiTo-kören sjunger på andakten 19.00. LiTo, (Eva J),

Fredag 2/11: kl 10-17 ”Gravsmyckningsdag”.

Samtliga ”kyrkor” bjuder på kaffe under dagen och kyrkans präster, diakon och personal rör sig runt till de olika kyrkogårdarna under dagen.

Lördag 3/11

10.00 Högmässa i Lindbergs kyrka. Hans Ivarsson, vik präst. Eva Johbarn, Linda Karlsson Johbarn, sång, fiol. Stilla musik.

Söndag 4/11:
10.00 Högmässa i Valinge kyrka. Martina Vallerius, Sara Thuresson

18.00 Minnesgudstjänst i Lindbergs kyrka. Martina Vallerius, Niklas Strandberg, präst. Liselott Johansson, diakon. Sara Thuresson. Valinge-Stamnareds damkör. Albin Kuylenstierna, fiol. Lovsångsdans, Desirée Ekdahl samt ungdomsledare i församlingen.

I Lindberg kommer gravkapellet stå öppet under hela veckan för ljuständning och för möjlighet att hänga upp foton till minne av anhörig.

Bisättningsrummet i Lindberg: ”Tyst rum” – med fotoutställning av Tilda Abrahamsson