Minireatreat i vardagen

Fastan- en tid för reflektion kring att leva sitt liv i tro och tillit. Vi träffas 5 torsdagar i fastan i Torpa Kyrkstuga.

Vardagens Gud är en andaktsbok för alla som befinner sig mitt i livet. Alla som ibland har smulor på köksbordet och udda handdukar i badrummet, som ibland glömmer bort att stanna upp och andas och som emellanåt tycker att datorns ordbehandlingsprogram är mer än lovligt bökigt.

Men mitt i vardagen, i det alldeles vardagliga, sker undret. Du behöver inte bege dig till en speciell plats för att se tecken på Guds existens – de finns mitt framför ögonen. Det är den röda tråden som återkommer gång på gång i Vardagens Gud.

I fyrtio personliga betraktelser bjuder Maria Ottensten in läsaren till sin egen vardag. Hon delar med sig av sina tankar om prövningar, lärjungaskap, stress, relationer, nåd och att möta Gud mitt i röran. Det är öppet och ärligt skrivet, med förhoppningen att även läsaren ska kunna se gudomliga glimtar i vardagen.

Maria Ottensten är född 1963 och har varit präst sedan 1991.

Bild: Argument förlag

Varje deltagare får boken Vardagens Gud
Tillsammans möts vi i tystnad och reflektion över några av texterna

När: 15/2, 22/2, 1/3, 8/3, 15/3. kl. 17.30-18.45.

Vart: Torpa Kyrkstuga.

Anmälan: Senast 8 februari till Martina Vallerius

Varje träff inleds med kaffe/te & fralla. Meddela eventuell specialkost.

Martina Vallerius

Lindberga församling