LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

Konfirmand 2019

Visst vill du bli konfirmand 2019!! Anmäl dig nu!! #vartärdupåväg19

om du Är du född 2004, så är det nu din tur att bli konfirmand.

Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander blir döpta under sin konfirmandtid.

Vi har skickat ut en inbjudan om en informationsträff till dig som är född 2004 och är skriven i Lindberga församling.

Har du inte fått en inbjudan? Hör av dig till vår pedagog, Malin.

Anmälningsformulär finns längst ner på sidan

Officiell trailer för KonfirmationsKurs19

Här hittar du lite information om våra olika alternativ.

Malin Magnusson

Lindberga församling

Direkt: 0340 64 11 07

Våra alternativ

SOMMARGRÖN1 - (start 24 MAJ 2019 - 13 JULI 2019)

Vi träffas dagtid under tre veckor på sommaren måndag -torsdag (kanske någon fredag). Vi har två uppstartsträffar en under hösten 2018 och en under våren 2019. Detta alternativ är lägerfritt.

Konfirmation 17 augusti 2019 11.00 Lindbergs kyrka

SommarGrön2 - (start 29 juli 2019 - 17 augusti 2019)

Konfirmation 17 augusti 2019 11.00 Lindbergs kyrka

Krakow - (Fåtal platser kvar)

Vi träffas var tredje tisdag i Lindbergs församlingshem och åker tillsammans till Krakow under V.8
Konfirmation söndag 2 juni 2019 11.00 i Lindbergs kyrka

Anmälan till Konfirmationskurs19

OBS! För tillfället är det ett stort intresse av att vara med i våra Krakowgrupper, och för tillfället är alla platser upptagna. Vi håller på att se över hur vi kan lösa detta på bästa möjliga sett. Är du intresserad utav att vara med i en utav våra Krakowgrupper så anmäl dig. Du blir då placerad i vår kö, så återkommer vi med ett besked när vi har hittat en lösning.

Jag önskar att anmäla mig till följande grupp

Konfirmandens uppgifter

Vårdnadshavare 1