LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

Konfirmand 2019

Visst vill du bli konfirmand 2019!! Snart öppnar anmälan!! #vartärdupåväg19

om du Är du född 2004, så är det nu din tur att bli konfirmand.

Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander blir döpta under sin konfirmandtid.

Vi har skickat ut en inbjudan om en informationsträff till dig som är född 2004 och är skriven i Lindberga församling.

Har du inte fått en inbjudan? Hör av dig till vår pedagog, Malin.

Den 23 maj (efter informationsmötet) öppnar vi anmälan till KonfirmationsKurs19 för de som är tillhörande Lindberga församling.

För dig som bor i annan församling öppnar vi anmälan via vår hemsida fredagen den 1 juni. (Självklart kan du som inte bor i församlingen men är intresserad av att bli konfirmand i Lindberg komma på informationsmötet.)

Officiell trailer för KonfirmationsKurs19

Här hittar du lite information om våra olika alternativ.

Malin Magnusson

Lindberga församling