LINDBERGA FÖRSAMLING Besöks- och postadress: Lindbergs församlingshem, 43292 Varberg Telefon: +46(340)641100 E-post till LINDBERGA FÖRSAMLING

Här finner du information om dop i Lindberga församling.

Dop i Lindberga församling

Vi erbjuder dop i alla våra gudstjänster förutom på kvällen. Det innebär att dopet kan ske:
   09:30 när vi firar Högmässa (gemenskapens måltid; nattvarden)
   11:00 när vi firar Gudstjänst.
   13:00 när vi firar fristående Dopgudstjänst.

I vår församling har vi fyra kyrkor; Lindberg-, Valinge-, Stamnared- och Torpa kyrka. Det går bra att ha dop i alla kyrkorna.

Två barn kan döpas samtidigt förutom i Torpa där det förrättas ett dop åt gången.

Vid behov att samlas efteråt kan församlingshemmen och Vårt Hus bokas för dopsamling.

När du har gjort en bokningsförfrågan, ringer vi upp dig och bekräftar bokningen och frågar om du önskar ett att ha dopkalaset i ett församlingshem.

SKICKA EN DOPFÖRFRÅGAN HÄR NEDAN!

Klicka på år och sedan önskad månad!