Inbjudan till Konfirmation

Lima-Transtrands församling bjuder in dig som är född 2005 och 2006 till konfirmation 2020-2021.

Konfirmation

Vet Du vad det är? Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Finns det någon som alltid har rätt? Vilken är världens bästa dag? Varför ska du konfirmera dig? Finns Gud? Har alla samma chans? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Under konfirmationstiden får du möjligheten att fundera på vem du är och vad du tror på tillsammans med andra. Vi möts i samtal, diskussioner och gudstjänster. Vi åker på läger och ser hur vår omvärld ser ut.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig!

Den 11/10 är det Upptaktsträff i Lima kyrka kl. 11.00. Därefter träffas vi onsdagar 13.30-ca 15.15 med start 21/10. Under året kommer vi åka på två läger, träffa andra konfirmander, delta i stiftets konfirmanddag, Fighting the Darkness, i Mora och mycket annat.

Konfirmationen sker under Pingsthelgen i Lima kyrka.