Barnbakning

Öppen förskola, Barnbakning & Sångstund Späckad torsdag förmiddag i Tandådalens fjällkyrka Vecka 6-10

Torsdagar vecka 6-10, kl. 10-12 har barnen möjlighet att baka sina egna fjällkyrkobullar i Tandådalens fjällkyrka, för barnbakning krävs föranmälan till köket i Tandådalen tel: 0280-593120.

Öppen förskola samma tid och plats för de minsta barnen, ingen föranmälan behövs.

Sångstund för alla som vill ca kl. 11, när det passar bakningen, ingen föranmälan krävs.

Vårdnadshavare eller annan av vårdnadshavare utsedd vuxen ansvarar för barnen. De är välkomna att delta alternativt ta en fika när barnen bakar, leker och sjunger men är kvar så att de kan vara behjälpliga om barnen behöver.