Sommarkyrka

Kultur och stillhet, hembakat och en kopp god andakt.

Öppet 17-28 juni 2019, måndag - fredag kl 14-17 (ej midsommarafton). Andakt kl 15. Alltid hembakat. Utställning.

Varje dag finns det kaffe med hembakt. I kyrkorummet finns möjlighet att gå en liten upptäcktsvandring för att lära känna kyrkans rikedomar, tända ett ljus eller bara sitta ner och koppla av till skön musik.

Kl. 15 varje dag samlas vi till en enkel andakt framme i kyrkan som någon av våra frivilliga medarbetare brukar leda. Sommarkyrkan avslutas i samband med söndagens högmässa.

Sommarkyrkan bygger på att vi är många som vill hjälpa till - baka, leda andakt, servera kaffe eller vara sommarkyrkovärd och hälsa välkommen.

Sommarkyrkan öppnade sina portar första gången 2009.

• 2009 - kyrkorumsvandring
  • 2010 - fotoutställning