När ses vi?

Terminsgruppen träffas en eftermiddag varje vecka, medan sommargruppen har särskilda söndagar och ett sommarläger.

KONFIRMANDER i LILLA EDETS PASTORAT

Stig in i mysteriet – missa inte äventyret!

TERMINSKONFirmander

Ingen grupp just nu.

SOMMARKONFIRMANDER 2019

Vi vill ha din anmälan senast torsdag 22 november 2018.

Söndag 2 dec – 1:a söndagen i Advent, kl 10-14 i Västerlanda församlingshem och kyrka. Familjemässa på 1 i Advent kl 12.00.

Söndag 9 dec. Högmässa och läsning i Fuxerna kyrka och församlingshem kl 10-14.

Fredag 14  - söndag 16 dec. Läger på Örtagården vid Lane-Ryrs kyrka.

Söndag 13 jan. Högmässa och läsning i Hjärtums kyrka och församlingshem kl 10-14.

Söndag 17 febr. Högmässa och läsning i Fuxerna kyrka och församlingshem kl 10-14.

Söndag 17 mars. Högmässa och läsning i Fuxerna kyrka och församlingshem kl 10-14.

Söndag 14 april. Högmässa och läsning i Fuxerna kyrka och församlingshem kl 10-14.

Söndag 26 maj. Högmässa och läsning i Fuxerna kyrka och församlingshem kl 10-14.

Söndag 9 juni. Högmässa i Västerlanda kl 12.00. Därefter pilgrimsvandring till S:t Olofs källa. Dagen avslutas vid källan omkring kl 19.00.

Måndag 12 – söndag 18 aug. Konfirmationsläger på Åh stiftsgård.

Helgen 24-25 aug konfirmation i någon av pastoratets kyrkor.

Därtill deltagande i högmässor och veckomässor mellan lästillfällena.

Antonie Hoffmann

Rolf Pettersson

Namn:

Adress:

Mobil:

E-post:

Personnummer:

Förälders namn:

Förälders telefon:

Förälders e-post:

Vilken skola går du på:

Allergier eller specialkost:

Meddela om du inte samtycker till publik publicering av bilder från verksamheten:

Något annat vi behöver veta?