Sökes: Arbetsledare kyrkogård, Lidköping

Som arbetsledare på kyrkogården har du tillsammans med Kyrkogårdschefen ett ansvar för planering och utveckling av våra kyrkogårdar.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar delegerat för personal, arbetsmiljö och verksamhet inom kyrkogårdsförvaltningen. I ditt arbetslag ingår såväl säsongs- som åretrunt- anställd personal, varav två lagledare som samordnar det dagliga arbetet.

Arbetsledaren är underställd Kyrkogårdschefen och ingår i ledningsgruppen.

Din profil

Vi söker dig som vill fortsätta att driva och vidareutveckla verksamheten inför framtiden. Du har dokumenterad erfarenhet och kompetens inom grönytor och arbetsledning. Arbetet bygger mycket på samverkan och samarbete, internt med församlingsverksamheten och förtroendevalda, och externt med branschorganisationer och myndigheter. Vi söker därför dig som är kommunikativ och kan skapa goda relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i så väl tal som skrift.

I dina arbetsuppgifter ligger:

• Säsongsplanering.
  • Vinterplanering: snöberedskap, beskärning mm.
  • Växtplanering: vår-, sommarblommor mm.
  • Gravplatser: utsättningar, återlämnade, besiktningar, vanvård mm.
  • Planering med lagledarna.
  • Fordonsförsäkringar.
  • Inköp: verktyg, arbetskläder, jord, växter mm.
  • Studiebesök, personalaktiviteter, kurser.
  • Personal- och arbetsmiljöansvar för kyrkogårdsarbetare (inkl reparatör) och diversearbetslag, PU- och lönesamtal, möten mm.
  • Administration, kontroll och attest av fakturor, tidrapporter. Tar emot sjukanmälan o utser ev ersättare.

Du har ett motiverande ledarskap där du förser andra med de befogenheter som krävs för att nå verksamhetens mål. Du har förmågan att skapa engagemang, delaktighet och inspirera till arbetsglädje. Meriterande är högskoleutbildning inom relevant område samt tidigare erfarenhet. Vi ser gärna att du har ledarerfarenhet där personal-, ekonomi-, och arbetsmiljöansvar ingått. Erfarenhet av arbete inom begravningsverksamhet, inom parkmiljö eller liknande är meriterande.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

kontaktpersoner

Kyrkogårds- och fastighetschef: Jonny Leandersson, tel. 0510-684 53
Kyrkoherde: Karin Enerbäck, tel. 0510-684 01
Facklig företrädare
Vision: Björn Carlstedt, tel. 0511-285 30
Kommunal: Lars Skoglund, tel. 0510-684 64

Ansök senast 24 januari.
Lidköpings församling, Norra kyrkogatan 7, 531 32 Lidköping.
Märk kuvertet med Arbetsledare

Bilder från Norra- och Södra begravningsplatsen

personuppgiftshantering

Om du söker jobb hos oss kommer vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om dina rättigheter ››