Foto: Johannes Frandsen

Mötesplatser

Varje vecka möts hundratals människor inom kyrkans verksamheter och aktiviteter; medarbetare, ideella och besökare i en enda härlig mix. I höst fortsätter vi med våra gemensamma promenader, och vi startar äntligen med Öppen dörr igen.

Öppen dörr i Nicolaigården, Mariagården och Sigfridskyrkan - en diakonal mötesplats

En öppen verksamhet utan fasta programpunkter. Kom på kaffe, smörgås och fika till självkostnadspris. Sitt ner och samtala med varandra eller läs tidningen, lös korsord, sticka, spela spel eller helt enkelt bara va.

Har du frågor kring öppen dörr kan du kontakta någon av diakonerna.

MåndagMariagården kl. 13.30-16.30 (öppnar upp under hösten 2021)
OnsdagS:t Sigfrids kyrka kl. 13.30-16.30 (start v. 36)
TorsdagNicolaigården kl. 13.30-16.30 (start v. 36)
Torsdag, Mariagården kl. 13.30-16.30 (öppnar upp under hösten 2021)

Har du frågor kring öppen dörr kan du kontakta någon av diakonerna.

Gemensamma promenader

Välkommen till en kortare promenad tillsammans med andra. Vi håller behörigt avstånd, men ändå en tydlig gemenskap. Samling utanför kyrkan. En av församlingens diakoner medverkar alltid.

Vi kommer fortsätta med de tider som varit nu i sommar dvs.
Måndagar kl. 10.00 från Nicolaigården
Onsdagar kl. 14.00 från Mariagården