Other languages with Google Translate

Kontakt

Lessebo-Hovmantorps pastorat Besöks- och postadress: Andrégatan 6, 36532 Lessebo Telefon: +46(478)34400 E-post till Lessebo-Hovmantorps pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vill du jobba med oss?

Lessebo kommun har ca 8700 invånare. Av dessa är omkring 5000 kyrkotillhöriga.
Pastoratet omfattar fyra församlingar; Lessebo, Hovmantorp, Ekeberga och Ljuder och ansvarar för fyra kyrkor, ett kapell och fyra kyrkogårdar. Tillsammans är vi tjugo fastanställda medarbetare.
Just nu söker vi kyrkomusiker.

Bild: Collage från bildbanken IKON

Kyrkomusiker 100 %

Då nuvarande tjänsteinnehavare slutar och går till annan tjänst söker vi en kantor med huvudsaklig placering i Hovmantorp men med tjänstgöring i hela pastoratet.

Vi söker dig som är kantorsutbildad samt gärna har några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete.

Du kommer i likhet med övriga musiker att tjänstgöra vid gudstjänster och förrättningar. Arbetet omfattar vidare att möta såväl barn, ungdomar som vuxna; i körer, konfirmandverksamhet men också i andra delar av församlingslivet där musiken fyller en viktig funktion.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar och finner glädje i att fira och utveckla gudstjänst- och församlingslivet i pastoratet.

Körkort och tillgång till egen bil krävs.

Facklig företrädare – KMR, Olle Heverius telefon 076 856 91 46.

Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkoherde Ingrid Knutsson Starck, telefon 0478 344 04.

Välkommen med din ansökan senast 1 oktober!

Ansökan sänds till:
Lessebo-Hovmantorps pastorat