Montering av tält, Östra kyrkgården
Foto: Josefin Bergius

Öppet hus på kyrkogården - Allhelgona

Vi välkomnar er på fika i vårt tält som kommer att stå uppställt på kyrkogården vid kyrkogårdsexpeditionen, Östra kyrkogården, 4-5 november kl. 12:00 - 20:00.

Under allhelgonahelgen bjuder vi åter igen på fika utomhus i vårt tält som kommer att stå uppställt vid kyrkogårdsexpeditionen på Östra kyrkogården. Se karta nedan.

Det kommer även att finnas medarbetare från kyrkogårdsexpeditionen på plats som kan ta emot frågor gällande gravar, gravrättsinnehav, gravskötsel etc.

Vi har öppet fredag 4 november - lördag 5 november kl. 12:00 - 20:00.

Besökstoalett finner du vid kyrkogårdsexpeditionen. Toaletten är öppen samma tider som ovan.

VÄLKOMNA!

KONTAKTA KYRKOGÅRDSEXPEDITIONEN

Hos oss kan du boka tid för gravsättning, gravvisning och borgerlig begravning. Det är även till oss du vänder dig med frågor gällande gravar, gravskötsel och övriga kyrkogårdsärenden.

Vår expedition är öppen helgfri vardag kl. 10:00 - 12:00

AVVIKANDE ÖPPETTIDER:

Annandag jul, 26 december - Stängt
Trettondedag jul, 6 januari- Stängt

Tfn: 0302-52 25 59
E-post: lerum.kyrkogarden@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Kastenhofsvägen 6, 443 35 Lerum
För att se karta över kyrkogården, klicka här.
Postadress: Lerums kyrkogårdsförvaltning, Box 126, 443 23 Lerum